*Etusivu *Lomailijat ja matkailijat *Yksityisjuhlat *Yritykset ja yhteisöt *Myydään mökkejä ja vapaa-ajantontteja *Tapahtumat
Yritykset ja yhteisöt


Laavu
Sauna
Vapaa-aika
Golf
Majoitus
***Yritys- ja yhteisöt***
Kun haluatte järjestää tapahtumia tai rentoutumispäiviä omalle henkilökunnalle, jäsenistölle, asiakkaille tai muille sidosryhmille - suurelle tai pienelle osallistujajoukolle, on Laakasalo teille hyvä vaihtoehto.

Laakasalo on keskellä luontoa, mutta kuitenkin vain lyhyen matkan päässä Etelä-Suomen suurimmista asutuskeskuksista. Etäisyys Helsingistä on 95 km, Riihimäeltä ja Hämeenlinnasta 40 km, Lahdesta 85 km, Tampereelta 125 km ja Turusta 130 km.

Laakasalossa on mahdollista yhdistää työ ja vapaa-aika, hyöty ja huvi, lepo ja aktiviteetit.

Haluamme suunnitella ja toteuttaa kanssanne toimivan kokonaisuuden - tapahtuman, joka tukee tavoitettanne - oli se sitten henkilökunnan hyvinvoinnin ja tuloskunnon kasvattaminen, hyvien asiakassuhteiden ylläpitäminen tai jäsenistön yhteenkuuluvuuden lisääminen.

Meillä on tarjota mm.
- saunatiloja, rentoja kokoontumispaikkoja ulkosalla (esim. laavu), alueella jokamiehen golf-kenttä

- majoitusta rantahuviloissa ja parihuviloissa sekä caravan-alue

- monipuolisia vapaa-ajan aktiviteetteja (esim. golf, kalastus, turvesauna, luontoretket, talvella retkiluistelu ja jäägolf)

- kaunis luonnonympäristö metsineen ja järvineen

- ystävällistä, asiakaslähtöistä palvelua

- halu tehdä oleskelustanne Laakasalossa elämyksellinen.

Ottakaa yhteyttä meihin, niin keskustellaan lisää!


MAJOITUStiedusteluja ja -varauksia yms. koskevissa asioissa pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä sähköpostitse myyntipalvelu(a)laakasalo.com tai puhelimitse mieluiten virka-aikaan puh. 0404 169 109.Kummeli Group Oy